Bønn gjør det umulige mulig! | Pinsekirka

Bønn gjør det umulige mulig!

Jorun Godø

Jorun Godø

august 24, 2015


Bønn er noe som hører livet til, når man er en kristen. Det er en helt naturlig del av en troendes liv. Bønn er en livsstil.

Jesus snakka mye om bønn, Og han underviste disiplene om det.I apostlenes gjerninger står det om de første kristne at de holdt trofast sammen og bønn var en viktig ingrediens. De opplevde stor vekst og mange under og tegn skjedde.

Når vi begynner å be vil vi se resultater. Det påvirker situasjoner, og mennesker. Det kan være med på å snu noe som er vanskelig og fastlåst. Bønn hjelper oss til å ikke gi opp. Gud møter oss i bønn og gir oss nytt håp.

Bønn skaper tro i vårt hjerte på en stor Gud. Vi får tro på at noe kan skje i min situasjon. Denne uka har vi satt av til bønn og faste uke i kirka vår. Vi ønsker å ha et ekstra fokus på bønn nettopp fordi vi også tror at bønn skaper gjennombrudd.

Vi tror at som kirke står vi foran store muligheter, men også utfordringer. Vi ser og drømmer om at vi skal være en kirke som skal se nye mennesker komme til tro. Vi tror at det blir en tid hvor mange som har forlatt troen skal komme tilbake. Vi tror at kirka er lys og salt og skal få være med å påvirke til det gode i samfunnet.

Det er noe kraftfullt over at menigheten kommer sammen i bønn, og sammen kan vi be og løfte fram konkrete ting. Det skaper gjennombrudd og øker vår tro og forventning til Gud.

Vi har bønnemøter hver morgen fra mandag til fredag kl 7-8 Og hver kveld fra mandag til torsdag fra kl 20-21. Vi ber for konkrete bønneemner og i hvert møte vil vi også be for syke og andre behov.

Vær velkommen til bønn.

Jorun


TILBAKE

0Comments

Avatar 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *